Fatih Altaylı, AK Parti'nin TOKİ planını paylaştı! Kimler alacak?

Gazeteci yazar Fatih Altaylı TOKİ Sosyal Konut Projesini değerlendirdi. Fatih Altaylı, sıkışan AK Parti'nin inşaata yöneldiğini ifade etti. Altaylı, “Benim merak ettiğim kimlerin alacağı.” dedi.

EKONOMİ 14.09.2022, 12:55
6
Fatih Altaylı, AK Parti'nin TOKİ planını paylaştı! Kimler alacak?
Gazeteci Fatih Altaylı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ Sosyal Konut Projesine dair değerlendirmede bulundu. Altaylı, “İktidarının 20. Yılında AK Parti bir kez daha TOKİ dedi. Bir kez daha inşaat dedi. Yine büyüme ve ekonomik canlanma için umutlar inşaata bağlandı. İktidar döndü döndü yine bina okumaya başladı.” dedi.
AK Parti iktidarına eleştiri getiren Fatih Altaylı, “Bu iktidar AK Parti iktidarı ve ekonomiyi bina üretmekten ibaret zannediyor, ne zaman sıkışsa hemen inşaata yöneliyor.” değerlendirmesinde bulundu.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü “TOKİ'nin gerçek işlerini hatırladılar” başlıklı yazısında, “16 bin liradan az geliri olan ailelere, yüzde 10 peşinat ve 2 bin 280 TL taksitle ev satacaklar. Yoksulluk sınırı 22 bin TL’ye çıkmış, öğretmenleri dahil, çalışan kesimin büyük bölümünün asgari ücrete talim ettiği, İTO’nun bile enflasyonu yüzde 100’ün üzerinde belirlediği bir ülkede 16 bin TL’nin altında geliri olanlar bu evleri alabilecekler. Güldürmeyin beni. Tabii ki alamayacaklar. Benim merak ettiğim kimlerin alacağı.” diye yazdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı