Fatih Altaylı: "AKP en fazla bekar ve çocuk sahibi olmayan..."

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, AKP'nin mecliste en fazla bekar ve çocuk sahibi olmayan milletvekilinin olduğu parti olduğunu köşesine taşıdı.

GÜNDEM 28.10.2022, 11:40
1
Fatih Altaylı:
HaberTürk yazarı  Fatih Altaylı, bugünkü yazısında AKP hükumetinin kadrosunu köşesine taşıdı.
Yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşa her defasında 3 çocuk çağrısında bulunmasına atıfta bulunan Altaylı, AKP'nin en fazla bekar ve aile sahibi çocuk sahibi olmayan milletvekilinin bulunduğu parti olduğunu ifade etti. 
"Bilmem sizin de ilginizi çekiyor mu ama sürekli olarak aileden, ailenin öneminden bahseden AK Parti belki de en fazla bekar ve aile sahibi çocuk sahibi olmayan milletvekilinin olduğu parti." değerlendirmesini yapan Altaylı, "Her şeyimize karışan bir iktidarın kendi içindeki tutarsızlık da ilgimizi çekmiyor değil" düşüncesini dile getirdi.
Altaylı yazısına şöyle devam etti:

"Partinin pek çok önemli ismi yıllardır süren bekarlıkları ile tanıyor. Ve hepsinden daha ilginç olarak AK Parti iktidarının hükümetinde Aileden Sorumlu Bakan olarak görev yapan ve 3 çocuğu olmayan kadınları kadından saymayacağını açıklayan Bakan Hanımefendi de evli değil, çocuklu hiç değil. Kimsenin özel hayatına karışmak işim değil. Evlenmeleri ya da çocuk yapmalar ile ilgili tek kelime söylemek zaten haddim değil. Ama her şeyimize karışan bir iktidarın kendi içindeki tutarsızlık da ilgimizi çekmiyor değil." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı