Fatih Altaylı, Cem Yılmaz’ı övgüye boğdu! Küfürlü sahneleri savundu

Gazeteci yazar Fatih Altaylı, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisine getirilen eleştirilere tepki gösterdi. Fatih Altaylı, Cem Yılmaz'ı öve öve bitiremedi ve küfürlü sahneleri savundu.

GÜNDEM 21.05.2022, 13:50
1
Fatih Altaylı, Cem Yılmaz’ı övgüye boğdu! Küfürlü sahneleri savundu
Gazeteci yazar Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı Habertürk’teki köşe yazısında komedyen Cem Yılmaz'ın son dizisi Erşan Kuneri'yi ve gelen eleştirileri değerlendirdi. Fatih Altaylı, Cem Yılmaz’a övgüler dizerken gelen eleştirilere ise sert tepki gösterdi. Altaylı, “Mesele komik olup olmaması değil. Hâlâ anlamadınız mı!” dedi.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesini Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri’ye ayırdı. Eleştirilere değinen Fatih Altaylı, diziyi beğendiğini ve güldüğünü belirtti. Altaylı, dizinin küfürlü olmasına tepki gösterenlere ise, “Neymiş efendim çok küfür, çok argo varmış. Doğru var. Ama emin olun İstanbul’da sokakta yürürken, önümde, arkamda, sağımda, solumda duyduğumdan daha fazla değil.” ifadeleriyle karşılık verdi.
Fatih Altaylı, Cem Yılmaz’a yönelik eleştirilerin ardında "biraz da kıskançlık" olduğunu savunarak şunları yazdı:

“İtiraf edin. Güzel evlerde oturuyor, en güzel otomobillerle fotoğrafları çıkıyor, en popüler kadınlarla beraber oluyor, kendi de çok eğleniyormuş gibi bir hali var. Haliyle kıskanılıyor.
Emin olun en çok da eleştirmenler, gazeteciler, yazarlar kıskanıyor. Çünkü aynı şeylere onlar da sahip olmak istiyor ama olmuyor. Olmayınca 'Cem kötü' oluyor.
Merak etmeyin, bugün övdükleri yarın zengin olsun, Cem gibi yaşamaya başlasın onlar da kötü olacaktır bu tiplerin gözünde. Çünkü mesele komik olup olmaması değil. Hâlâ anlamadınız mı!”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı