Fatih Altaylı, MHP'linin adına açılan hatta dikkat çekti: Çok karanlık

Fatih Altaylı MHP ilçe başkanının yasadışı yollarla elde edilen kimlik fotokopisi ile adına açılan hat üzerinden Taksim bombacısı ile görüşülmesine "En iyisi biraz beklemek." yorumunda bulundu.

GÜNDEM 16.11.2022, 17:45 16.11.2022, 18:41
4
Fatih Altaylı, MHP'linin adına açılan hatta dikkat çekti: Çok karanlık

Şırnak’ta MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan, İstiklal Caddesi’ne terör saldırısını gerçekleştiren teröristle görüşme yaptığı iddiaları üzerine ifade verdi.
Gazeteci yazar Fatih Altaylı, Habertürk’te günlük kaleme aldığı köşe yazısında, Mehmet Emin İlhan’ın yasadışı yollarla elde edilen kimlik fotokopisiyle açılan telefon hattı üzerinden Taksim bombacısı ile yapılan telefon konuşmasına değindi.
“İstanbul'daki bombalı saldırının çok karanlık bir saldırı olduğunu yazmıştım.” diyen Fatih Altaylı, “Bu konudaki haklılığım giderek daha fazla ortaya çıkıyor. Bombacının telefonla görüştüğü kişiler arasında bir MHP'li ilçe başkanının bulunduğu iddiası, söz konusu ilçe başkanının "Sahte belge ile adıma telefon çıkarmışlar" şeklindeki savunması gibi pek çok karanlık olay peş peşe ortaya çıkıyor. Bu konu ile ilgili yazı yazmak şu andan itibaren çok sıkıntılı. En iyisi biraz beklemek. Nasıl olsa doğruların ortaya çıkmak gibi bir huyu var.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı