Fatih Altaylı sevinçle paylaştı! Musk para istemedi, mavi tik verdi

Fatih Altaylı da 2 milyonu aşan Twitter'da mavi onay (tik) işaretine kavuştu. Twitter'da mavi tik işareti olduğunu duyuran Fatih Altaylı, Elon Musk'un kendisinden para istemediğini söyledi.

GÜNDEM 05.05.2023, 17:20 05.05.2023, 19:41
3
Fatih Altaylı sevinçle paylaştı! Musk para istemedi, mavi tik verdi

Gazeteci yazar Fatih Altaylı milyarder Elon Musk’un sahip olduğu Twitter’da mavi onay (tik) işaretine kavuştu. Bilindiği üzere Musk’un Twitter’ı satın almasının ardından radikal kararlar alan Twitter yönetimi bir doğrulama yöntemi olan mavi tik için para istemeye başlamıştı.
Türkiye’deki Twitter kullanıcıları istemeleri halinde mavi tik ücreti için başvuruda bulunup aylık 8 dolar ödüyor. 
Geçtiğimiz haftalarda da Türkiye’de de ücretli mavi tik uygulaması devreye alınmıştı. Eski tarihli onaylı Twitter hesapları ise mavi onay işaretleri kaybetti. Twitter’da mavi tik almak için aylık 8 dolar ödenmesi gerekiyor. 
Ücretsiz olduğu dönemde mavi tik uygulamasına başvuru yaptığı anlaşılan Fatih Altaylı’nın ret aldığı ortaya çıktı. 
Twitter yönetimi Türkiye’de 1 milyon takipçinin üstündeki hesaplara ücretsiz mavi tik vermeye başladı. 
Mavi tık talebime daha önce olumsuz yanıt veren Twitter şimdi böyle bir isteğim olmadığı halde tık vermiş. Ben de bir takipçimin söylemesi ile uyandım. Hayırdır inşallah. Sağolsun @elonmusk para da istemedi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın da Twitter’da 2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. 
Twitter bu kez Fatih Altaylı’ya mavi tik verdi. 
Durumu hesabından paylaşan Altaylı, “Mavi tık talebime daha önce olumsuz yanıt veren Twitter şimdi böyle bir isteğim olmadığı halde tık vermiş. Ben de bir takipçimin söylemesi ile uyandım. Hayırdır inşallah. Sağolsun @elonmusk para da istemedi.” dedi.
Mavi tık talebime daha önce olumsuz yanıt veren Twitter şimdi böyle bir isteğim olmadığı halde tık vermiş. Ben de bir takipçimin söylemesi ile uyandım. Hayırdır inşallah. Sağolsun @elonmusk para da istemedi. — Fatih Altayli ??? (@fatihaltayli) May 5, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı