Fatih Altaylı, trolleri Erdoğan’la vurdu: Sıkıyorsa ona da söylesenize

Fatih Altaylı köşe yazısının bir bölümünü, Erdoğan'ın Adıyaman'daki 'helallik istiyorum' çıkışına ayırdı. İlk 48 saat vurgusu yapan Fatih Altaylı, Erdoğan'ın sözleri üzerinden trollere yüklendi.

GÜNDEM 28.02.2023, 17:55
3
Fatih Altaylı, trolleri Erdoğan’la vurdu: Sıkıyorsa ona da söylesenize
Gazeteci yazar Fatih Altaylı dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adıyaman’daki ‘helallik istiyorum’ sözlerinin ardından bugün iktidarın trollerine yüklendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan dün deprem bölgesi Adıyaman’da yaptığı konuşmada, “Tüm olumsuz şartlardan dolayı ilk gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz kadar hızlı bir çalışma yapamadık. Bunun için helallik istiyorum.” demişti.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, “Biz de tam bunu söylüyorduk zaten. Depremin üçüncü günü “Hatay’a yardım yağdırdınız, Adıyaman’a yapılan hiçbir şey yok. Biraz da Adıyaman’a yönlendirin yardımları" dememin nedeni buydu. Çünkü Hatay’a sivil toplum gitmişti ama sivil toplumun ilk anda gidemediği Adıyaman’da çaresizlik çok büyüktü. Ben bunu söyleyince iktidar trollerinin günler süren ve hala süren hakaretlerine, iftiralarına, saldırılarına maruz kaldım. Aynı şeyi söyleyen az sayıda meslektaşım gibi. Ve bugün aynı şey söylendi. Hadi şimdi sıkıyorsa bana söylediklerini ona söylesenize. Bizim doğruyu söylediğimiz, en üst makamdan onaylanmış olmadı mı!” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı