Fatih Altaylı zehirli süreci paylaştı! Seçime giderken bunu yapacaklar

Usta yazar Fatih Altaylı yazısında 2023 seçimlerine giderken sergilenmek istenen 'zehirli' sürece dikkat çekti. yazar Fatih Altaylı, “Çok çirkin, çok bel altı vuruşlu bir sürece giriyoruz.” dedi.

GÜNDEM 28.09.2022, 14:05
1
Fatih Altaylı zehirli süreci paylaştı! Seçime giderken bunu yapacaklar
Gazeteci yazar Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında önümüzdeki seçimlere giderken sergilenmeye çalışılan ‘zehirli’ sürece dikkat çekti. 14 Eylül’deki yazısını anımsatan Fatih Altaylı, “Böyle olacağını bekliyordum ama bu kadar hızlı, bu kadar çabuk ve bu kadar erken olacağını beklemiyordum doğrusu. Bakın bu yazıdan sonra olan gelişmelere. CHP içinden bazı isimler iktidarın ekmeğine yağ sürecek açıklamalar yapmaya başladılar. Muhalefete, daha doğrusu CHP’ye yakın medya büyük bir hızla kendi kendini yıpratmaya başladı bile. Ve tam da dediğim gibi “terör ve bölücülük” 8 Haziran sonrası hızlı ve ani tırmanışı hatırlatır biçimde Türkiye’nin gündemine hızla giriyor.” dedi.
Bursaspor ile Amedspor maçında yaşananlara dikkat çeken Habertürk yazarı Fatih Altaylı, şöyle devam etti:

“Bu açık provokasyonun dumanı tüterken, bu kez Mersin’de bir PKK’lı grup ellerinde bomba düzeneği ile bir karakola saldırıyor. Bir polisimizi şehit ediyor. Birini yaralıyor. Peki söyler misiniz bana PKK son olarak ne zaman böyle bir eylem ya da eylem girişiminde bulundu. Epey olmuştur değil mi! Dahası Selahattin Demirtaş, bu saldırıyı en sert sözlerle kınıyor. Ama sesi duyulmuyor bile. Ve biliyoruz ki, bu daha “entree”. Önümüzdeki 9 ayda olabilecekleri düşünmek gerçekten ürkütücü. Tam da 14 Eylül’de söylediğim gibi. Çok çirkin, çok bel altı vuruşlu bir sürece giriyoruz. Belli ki, seçim süreci bu konu üzerinden yürütülecek. Umarım bu süreçte Türkiye’ye verilecek zarar, seçimden sonra telafi edilecek düzeyde kalır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı