Fatih Altaylı’dan NY Times’in Taksim haberine sert karşılık! Şerefsiz

ABD merkezli New York Times gazetesi İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırı üzerinden skandal başlığa imza attı. Gazete tepki çekerken, Fatih Altaylı da NY Times’a 'şerefsiz sözleriyle tepki gösterdi.

GÜNDEM 14.11.2022, 18:00
3
Fatih Altaylı’dan NY Times’in Taksim haberine sert karşılık! Şerefsiz
Dün Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı dünya basınında geniş yankı bulurken New York Times’ın ‘turizm’ vurgusu yaptığı skandal haberine gazeteci yazar Fatih Altaylı da sert tepki gösterdi.
ABD merkezli New York Times Gazetesi İstiklal Caddesi’nde düzenlenen kanlı saldırıyı haberleştirme dili büyük tepki topladı.
NY Times söz konusu haberinde İstiklal Caddesi’nden saldırı sonrasına dair bir fotoğrafla birlikte “Her yıl dünyanın dört bir yanından Türkiye'yi ziyaret eden on milyonlarca turistin çoğu, pazar günkü bombalamanın gerçekleştiği bölgede vakit geçiriyor.” ifadeleri kullanıldı. Bu ifadeler NY Times’ın sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşıldı.
Gazetenin saldırı üzerinden İstanbul'daki turizm faaliyetlerini hedef aldığı söz konusu paylaşıma binlerce kişi tarafından tepkiyle karşılandı.
Gazeteci Fatih Altaylı da New York Times’ın skandal başlığına Twitter hesabından sert bir dille tepki gösterdi.
Yazar Fatih Altaylı paylaşımında, “Dünyanın en aşağılık ve en şerefsiz ve en ırkçı ve en rezil editoryal kadrosu New York Times gazetesindeki alçaklar olabilir mi! Shame on you racist NYT.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı