Fatih Altaylı’dan TV5'te Hilal Kaplan’a tepki: Gazeteci değil görgüsüz

Gazeteci yazar Fatih Altaylı dün akşam konuk olduğu TV5 ekranında Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın TRT yönetimine atanmasına sert sözlerle tepki gösterdi.

GÜNDEM 17.07.2021, 14:20
17
Fatih Altaylı’dan TV5'te Hilal Kaplan’a tepki: Gazeteci değil görgüsüz
Gazeteci Fatih Altaylı, dün akşam TV5’te yayınlanan “Konuşmadan Olmaz” programında Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından TRT yönetim kurulu üyeliğine atanmasına tepki gösterdi.

TRT yönetimindeki atamalara tepki gösteren Fatih Altaylı, “Onlara gazeteci dediğiniz için sizi kınıyorum, gazeteci falan değiller” dedi.
Fatih Altaylı şöyle devam etti:

Adil Öksüz’ü gözaltına alıp tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk eden savcı, bugün artık savcı değil. Çünkü sürüldüğü için, çünkü canından bezdirildiği için görevden alındı. Yani 15 Temmuz Kalkışmasının simgelerinden olan Adil Öksüz’ün tutuklanmasını isteyen kişi şu an savcı değil. Adil Öksüz’ün serbest kalmasında rol alanlar görevde.
FETÖ ile mücadele artık tavsatılmış bir mücadeledir. Yani istenilen FETÖ’cü kurtarılıyor, istenilmeyen isimler FETÖ’cü kisvesi altına sokulabiliyor. Bank Asya'ya para yatıranlar içeride, yasaklı veya işten çıkarıldı. Peki, o bankanın yöneticilerine bakın; bugün hangi kamu bankalarında, hangi pozisyondalar?
“O bir devlet, kamu görevi. Özel bir televizyon değil. Bunu zaten kabul etmek başlı başına bir görgüsüzlük. Ne işin var ya senin. “Teşekkür ederim efendim beni bu göreve layık gördüğünüz için, ben gazeteciyim” bu cevap en yakışır cevaptır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı