Fatih Aydın: Geçmişte en hayırlı hizmetleri yaparak tarih yazdık

Seçimlere sayılı günler kalırken, milletvekili adayları seçim alanlarında çalışmalarını devam ettiriyor.

SİYASET 19.04.2023, 04:35
2
Fatih Aydın: Geçmişte en hayırlı hizmetleri yaparak tarih yazdık
Millet İttifakı Afyonkarahisar milletvekili adayı Fatih Aydın, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı öncülüğünde Millî Görüşçü Kuruluşların (MİLKO) yönetimleri ile iftarda bir araya geldi. Aydın, Millî Görüş hareketinin 4 defa başa geldiğini hatırlatarak, “Gerek CHP ile kurduğumuz hükümette gerek diğer hükümetlerde milletimize en hayırlı hizmetleri yaparak tarih yazdık” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci Dönem Milletvekili seçimleri için kısa bir zaman kalırken, milletvekili adayları da çalışmalarını hızlandırdı. MİLKO yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Millet İttifakı Afyonkarahisar milletvekili adayı Fatih Aydın, başta Saadet Partisi olmak üzere 5 siyasi partinin tarihi çalışmalar için bir araya geldiğini belirterek, sorunların ise temelinde “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”nin olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, vefat edenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır dileyen Aydın, MİLKO kuruluşlarının çalışmaları ile vatandaşlara yardım ulaştırmaya devam ettiğini ifade ederek, “ Deprem anından itibaren tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz tek yürek olarak bölgedeki yaraları sarabilmek adına adeta yarıştılar. Bizler de Afyonkarahisar teşkilatı olarak tüm MİLKO’larımızın, teşkilat mensuplarımızın ve gönüllülerimizin verdiği destekler sayesinde organize olduk. Bir kısmımız arama kurtarma olarak, bir kısmımız gönüllü olarak deprem bölgesinde bulunduk. Onun dışında Afyonkarahisar teşkilatı olarak birçok yardım TIR’ının hazırlanıp bölgeye gönderilmesinde öncü olduk. Oradaki kardeşlerimize bir nebze de olsa moral olduk. Bunlarla beraber onlarca ailemizin de deprem bölgesinden şehrimize getirilip barınma noktasında ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yardımcı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Rabbim hem maddi destek sağlayan hem de vazife yapan kardeşlerimizden razı olsun. İnşallah böyle bir acıyı bizlere bir daha yaşatmasın. Tabii bölgedeki yaraların sarılması uzun zaman alacak. Bizler de gücümüzü zamana yaymakta ve bölgeye yardımlarımızı devam ettirmekteyiz” dedi.

Seçimlere ilişkin çalışmalara da değinen Aydın, başta Saadet Partisi olmak üzere 5 siyasi partinin tarihi bir çalışma için bir araya geldiğine dikkat çekerek, “Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşamaktadır. Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde göstermektedir. Bu krizin en önemli sebebi kuşkusuz, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ adı altında uygulanan keyfi ve kural tanımaz yönetimdir. Şimdi ülkemizi her alanda sıkıntıya sokan bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yerine güçlendirilmiş parlamenter sistem ihdas edebilmek adına bir bakıma koalisyon kurduk. Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun da cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı ve bizlerin de milletimize hizmet etme imkânı bulacağımız önümüzdeki seçimlerde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayımız olarak belirlenmiştir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı