Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Öğrenci Yurdu kayıt almaya başladı

Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu yeni dönem için öğrenci kayıtlarına başladı.

EĞİTİM 03.08.2022, 17:10
4
Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Öğrenci Yurdu kayıt almaya başladı
İstanbul'un en köklü ve seçkin eğitim kurumları arasında yer alan Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu kökeni Milli Türk Talebe Birliğine kadar uzanan Fatih Gençlik Vakfının bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu yeni dönem için öğrenci kayıtlarına başladı.
Öğrencilere eğitim hayatları boyunca kaliteli bir konaklama ve çalışma imkanı sunmayı gaye edinen Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu Zeytinburnu’ndaki modern binası, kolay ulaşım imkanları ve Marmara'ya yürüme mesafesindeki konumu ile İstanbul erkek öğrenci yurtları içerisinde birinci tercihler arasında yer almaktadır
Erkek öğrenci yurdu
Gerek İstanbul’da ikamet eden gerek ise Anadolu'dan eğitim hayatlarını sürdürmek için İstanbul'a gelen öğrencilerin temel ihtiyaçları arasında olan erkek öğrenci yurdu alanında faaliyet gösteren Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu Marmara'ya ve tramvaya yürüme mesafesindeki konumu ve İstanbul'un en köklü eğitim kurumlarına kolay ulaşım sunması nedeniyle erkek öğrenci yurdu arayanların tercih sebepleri arasında bulunmaktadır.
51 yıllık köklü geçmişi, 2, 3, 4 ve 6 kişilik odaları, modern etüt alanları, konferans salonu, Marmaray ve toplu taşımaya olan yakınlığı sebebiyle Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu ön plana çıkmaktadır. İstanbul özel yurtlar arasında burs imkanları ile öğrencilerin eğitim hayatları boyunca rahat bir eğitim almalarını sağlamayı hedefleyen Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Öğrenci Yurdu öğrencilerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Günlük taze ev yemekleri modern tesisi sunduğu kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetler etüt olanakları, söyleşi ve seminerler ile öğrencilerin kaliteli bir eğitim hayatı sürmesini hedefleyen Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Öğrenci Yurdu öğrencilerin hizmetindedir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı