Fatih Portakal gelecek yeni dev zammı duyurdu! Ağzımızın tadı kaçtı

Gazeteci Fatih Portakal gelecek bir zammın daha habercisi oldu. Usta gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından 'ağzımızın tadı kaçtı' diyerek yeni dev zammı takipçileriyle paylaştı.

EKONOMİ 13.07.2022, 10:05
1
Fatih Portakal gelecek yeni dev zammı duyurdu! Ağzımızın tadı kaçtı
Türkiye’de hemen her gün zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Yüksek enflasyon ve alım gücünün ciddi oranlarda düşmesi vatandaşı zor durumda bırakıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan tutun da kira fiyatlarına kadar tüm zamlar vatandaşı kara kara düşündürüyor.
Geçtiğimiz hafta sağlık sektöründe ilaç fiyatlarına zam geleceğini duyuran ve gelen yüzde 25’lik zammın ardından Fatih Portakal bu kez yeni gelecek zammı duyurdu.
‘Bayramda ağzımızın tadı kaçtı yine’ diyen gazeteci Fatih Portakal, süt ve süt ürünlerinin fiyatına bayram sonrası dev zam geleceğini paylaştı.
Fatih Portakal, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Bayramda ağzımın tadı bozuldu yine yine yine. Bayram sonrası süt ürünlerine %46 zam geliyormuş. Mandıra bakkala, bakkal bana, ben de size duyuruyorum. Fakirleşiyoruz!!!” ifadelerini paylaştı.
Süt ve süt ürünlerine de geçtiğimiz aylarda zam gelmişti. Sektör kaynakları temmuz ayından bir yeni zam daha geleceğini belirtmişti.Fatih Portakal yeni zammı duyurdu! Duyanın ağzı açık kalacak

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı