Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu kazanırsa kabinesinde bu isimler olacak!

Fatih Portakal, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde kabinede görevlendireceği isimlere ilişkin olarak bazı isimler öne sürdü.

GÜNDEM 13.04.2023, 22:25
3
Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu kazanırsa kabinesinde bu isimler olacak!
Fatih Portakal, bir YouTube yayınında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçimi kazanması durumunda kabinede görevlendirmeyi planladığı isimlere dair iddialarda bulundu.
Portakal'a göre, aileden sorumlu bakanlık için Selin Sayek Böke düşünülüyor ancak kendisi aynı zamanda Dışişleri Bakanı olarak da düşünülüyor. Çalışma Bakanlığı için ise Bülent Kuşoğlu'nun ismi öne çıkıyor ve İçişleri Bakanlığı için Engin Özkoç düşünülüyor.
Portakal ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kabinede cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev alacağı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iki ayrı bakan tarafından yürütüleceği iddialarını da dile getirdi.
İmamoğlu'nun, bu bakanların üzerinde koordinatör cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacağı, Yavaş'ın ise tarımsal kalkınmadan sorumlu olacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de bir mitingde konuşan Kılıçdaroğlu ise seçimleri kazanması halinde Ahmet Akın ve Muharrem Erkek'e bakan olarak görev vermek istediğini açıklamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı