Fatih Portakal tehlikeye dikkat çekti: Uyarıyorum işsiz kalabilirsiniz

Gazeteci Fatih Portakal bugünkü canlı yayında çarpıcı bir uyarıda bulundu. Teknoloji devi Apple'da personel maaşlarında yaşanan duruma dikkat çeken Portakal, bunun üzerinden tehlikeye dikkat çekti.

EKONOMİ 13.10.2022, 19:35
3
Fatih Portakal tehlikeye dikkat çekti: Uyarıyorum işsiz kalabilirsiniz
Gazeteci Fatih Portakal bugünkü Youtube yayınında küresel teknoloji devi Apple ile çalışanlarının ücretlerde anlaşamadığı için greve gitmesini değerlendirdi. “Ayağınızı yorganınızı göre uzatın” diyen Fatih Portakal, uyarılarda bulundu.
“Önümüzdeki 1 yıl çalışanlar için zor bir yıldan bahsediyoruz.” diyen Fatih Portakal, “Ödeyebilirim diye gireceğiniz borcun altına girmeyin, işsiz kalabilme tehlikesiz var, işsiz kalabilme olasılığınız var. Aşağı yukarı %46 oranında bir orandan bahsediyoruz. Daha yeni Apple’da personel ücretlerinde çalışanlar greve gitmeye hazırlanıyor. Bakın Apple dersiniz değil mi? Dünyanın en büyük şirketlerinden teknoloji şirketlerinden biri ya. İşte apple bunu yapıyorsa siz diğer şirketleri düşünün. O yüzden kredi çekerken ev kredisi, konut kredisi, kişisel kredi ne olursa olsun lütfen harcamalarınıza dikkat edin. Lütfen pembe dünyaya kapılmayın. Ben size rakamlarla konuşuyorum. Araştırmalarla konuşuyorum.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı