Fatih Portakal tek tek saydı! Erdoğan'ı çıldırtacak sözler...

Gazeteci Fatih Portakal, AK Parti iktidarına yönelik sert eleştirilerine bir yenisini ekledi. Fatih Portakal paylaştığı 17 maddeyle iktidara tepki gösterdi: Artık gitme vaktiniz geldi. Ne dersiniz?

GÜNDEM 06.06.2022, 14:15
1
Fatih Portakal tek tek saydı! Erdoğan'ı çıldırtacak sözler...
Gazeteci Fatih Portakal, AK Parti iktidarına yönelik çok sert eleştirilerini 17 maddeyle sıraladı. Türkiye’de ekonomik sıkıntılar günden güne hayatı zorlaştırıyor. Ekonomiden adalete sorunların büyüdüğü Türkiye’de, AK Parti iktidarının dili de günden güne sertleşiyor. Erdoğan ve hükümetine sert eleştirileri artıran gazeteci Fatih Portakal sitem dolu eleştirilerine bir yenisi ekledi.
Gazeteci Fatih Portakal aktif olarak kullandığı sosyal medya platformu Twitter hesabından iktidara yönelik eleştirileri paylaştı. Fatih Portakal, “Kardeşlik deyip, milleti birbirine düşman etme noktasına getirdiniz. İçiniz kötü, işleriniz de kötü gidiyor. Eleştirdiğiniz her kötü durum, başınıza geldi, gelmeye devam ediyor. Yıl 2002, yıl 2022. 20 yılda tablo bu. Artık gitme vaktiniz geldi. Ne dersiniz?” dedi.
Fatih Portakal’ın paylaşımları şöyle:Üretimi ithalata yedirdiniz. Çiftçiyi hayvancıyı canından bezdirdiniz. Eğitimi ideolojinize kurban ettiniz. Layik olanın yerine eşe dosta yer açtınız. Adaleti kendinize uydurdunuz. Zengini daha zengin fakire dip yaptırdınız. Gençlerin hayallerini bitirdiniz.Kadınları yok saydınız.Demokrasi diyerek oligarşik düzen kurdunuz.Özgürlük diyerek korku Cumhuriyeti oluşturdunuz.Devlet şirketlere, sistemleri cemaatlere emanet ettiniz.Yalanı yaşam biçimi, hakareti normalmiş gibi gösterdiniz.Dindarım deyip, milleti dinden soğuttunuz. Kardeşlik deyip, milleti birbirine düşman etme noktasına getirdiniz.İçiniz kötü, işleriniz de kötü gidiyor.Eleştirdiğiniz her kötü durum, başınıza geldi, gelmeye devam ediyor.Yıl 2002, yıl 2022. 20 yılda tablo bu. Artık gitme vaktiniz geldi. Ne dersiniz?

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı