Fatih Portakal tepki gösterdi: "Utanması gerekenler kim acaba?"

Gazeteci Fatih Portakal, emekli promosyonu veren bankaların önündeki kuyruğun fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi.

GÜNDEM 31.08.2022, 19:40
3
Fatih Portakal tepki gösterdi:
Başarısız ekonomi politikaları nedeni ile zor zamanlar geçiren vatandaşlar, maaşlarının yetmediğinden yakınırken 5 kuruş fazla alabilmek için bankalarda uzun sıralar bekliyor.
Emeklilerin kendi bankalarına maaşlarını yatırması için adeta promosyon yarışı içerisine giren bankaların promosyon ücretleri arttınca, emekliler de bu en çok promosyon veren bankaya rağbet etti.
Yoğunluk nedeni ile saatlerce kuyruklarda bekleyen emekliler "Bizi bu kuyruklara mahkum edenler utansın. Bu maaş ile evi nasıl çekip çevirebileceğiz. Akşam yatıyoruz zam, sabah kalkıyoruz zam" sözleri ile tepki gösterdi.
Fatih Portakal da söz konusu konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 
Portakal, "Her bankada promosyon çılgınlığı. Gişe önünü görüyorsunuz sadece… Arka tarafta emekliler 3 kuruş fazla alabilmek bekliyorlar. "Aslında fakirliğin, geçinememenin mecburiyetin görüntüsü bu" dedi.
Portakal'ın paylaşımı şöyle:
"Her bankada promosyon çılgınlığı. Gişe önünü görüyorsunuz sadece… Arka tarafta emekliler 3 kuruş fazla alabilmek bekliyorlar. Aslında fakirliğin, geçinememenin mecburiyetin görüntüsü bu… Utanması gerekenler kim acaba?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı