Fatih Portakal yeni zammı duyurdu! Duyanın ağzı açık kalacak

Gazeteci Fatih Portakal yeni zam haberini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Fatih Portakal, “Yeni bir zam haberi vereyim mi size? diyerek kötü haberi verdi...

EKONOMİ 06.07.2022, 14:55
4
Fatih Portakal yeni zammı duyurdu! Duyanın ağzı açık kalacak
Gazeteci Fatih Portakal ilaç fiyatlarına bu hafta için yüksek oranda zam geleceğini duyurdu. Yüksek enflasyon ve dolar kurundaki artıştan dolayı neredeyse A’dan Z’ye her şeye zam geliyor. Bir kötü haber de sağlık sektöründen geldi.
Fatih Portakal sosyal medya hesabından “Yeni bir zam haberi vereyim mi size?” ifadelerini paylaşarak, vatandaşı yakından ilgilendiren bir zam bilgisini verdi. Portakal’ın paylaştığı bilgiye göre, ilaç fiyatları bu hafta için yüzde 40 oranında zamlanıyor.
Fatih Portakal, Twitter hesabından, “Yeni bir zam haberi vereyim mi size? İlaçlara yüzde 40 bu hafta içi ZAM geliyormuş. Depolar eczanelere ilaç vermiyormuş.” ifadelerini paylaştı.
Yaşanan artışlardan dolayı da ilaç yokluğu yaşanıyor. Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı’nın ilaçta yüzde 20 oranında fiyat artışı talebinin olduğu bilgisini aldık. Artış oranı yüzde 20’nin üzerinde de olabilir.” demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı