Fatih Portakal'dan Fahrettin Altun'a düzeltme: Aslında şunu demeliydi

Gazeteci Fatih Portakal, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, göçmenlerle ilgili yerel medya kuruluşlarına seslenirken kullandığı ifadeler için Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

GÜNDEM 11.05.2022, 19:50
4
Fatih Portakal'dan Fahrettin Altun'a düzeltme: Aslında şunu demeliydi
Gazeteci Fatih Portakal, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yerel medya kuruluşlarına seslenirken kullanmış olduğu, ''Ülkemizin farklı illerindeki misafirlerimizin vatandaşlarımızla entegrasyon ve uyum içinde yaşadıklarının daha fazla gösterilmesi gerekiyor. Bunu da en iyi ve en doğru şekilde yapacak olan, bu tablonun yakın şahidi olan o illerdeki medya mensuplarıdır'' ifadelerinin yer aldığı bir haberi sosyal medya hesabında Altun'un bu ifadelerinden olumsuzlukları görmezden gelip, gerekirse kurgu haber yapmaya yönlendirme anlamı çıkacağını savundu.
Altun'a, ''aslında şunu demesi gerekirdi'' diyerek karşılık veren Portakal, kişisel Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:
''Bu şu demek: olumsuzlukları görmemezlikten gelin. Gerekirse kurgu haber de yapabilirsiniz. Aslında şunu demesi gerekirdi: objektif haber yapın; tarafsız ve bağımsız.''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı