Fatih Terim, Alanyaspor faturasını kesti!

Fatih Terim, Alanyaspor maçının faturasını kesti. Kayserispor maçında Terim rotasyona gidiyor.

SPOR 21.09.2021, 12:10
9
Fatih Terim, Alanyaspor faturasını kesti!
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio zaferinden sonra Alanya yenilgisiyle sarsılan ve ligde son 3 haftada 7 puan kaybeden Galatasaray'da Fatih Terim ipleri eline alıyor. Galatasaray'ın Süper Lig'de oynayacağı Kayserispor mücadelesinde kadroda taşlar yerinden oynayacak.

"Rotasyon yapmalıymışım" diyerek Alanyaspor yenilgisi sonrası yanlışını gören Terim, yarınki Kayseri deplasmanında farklı bir kadroyla sahaya çıkacak.
Türk Telekom Stadı'nda oynanan Alanya maçında taraftarlardan tepki gören Yedlin'in bu durumun performansına etki edebileceğini düşünen sarı-kırmızılıların teknik patronu Terim, bu nedenle Alpaslan’ı sağ bekte oynatmayı düşünüyor.
Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre Taylan’ın üst üste maçları kaldıramadığını gören Fatih Terim, bu futbolcunun yerine savunmanın önünde görev alması için yeni transfer Assunçao’ya “hazır ol” talimatı verdi.

Morutan ve Halil’deki yorgunluğun Alanya maçına olumsuz yansıması da yine Terim’i harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı teknik adam Halil’in yerine Mustafa Muhammed’i, Morutan’ın yerine de Emre Kılınç’ı sahaya sürmenin hesaplarını yapıyor.
Sarı kırmızılılarda 1-0 mağlup olunan Alanyaspor maçında yapılmayan rotasyon, Süper Lig'deki bir sonraki karşılaşma olan Kayserispor deplasmanında gerçekleşecek.

Alanya maçı sonrasında protestoya uğrayan Galatasaraylı futbolcuların psikolojisinin düzelmesi için harekete geçildi. Sarı-kırmızılılarda, Yedlin, Babel ve Ömer Bayram’ın yaşananlardan olumsuz etkilenmemesi için görüşmeler yapıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı