Fatih Terim eski öğrenci Rui Costa ile Gedson konusunu görüşecek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eski öğrencisi ve Benfica'nın yeni başkanı olan Rui Costa ile Gedson Fernandes için görüşecek.

SPOR 12.10.2021, 10:50
8
Fatih Terim eski öğrenci Rui Costa ile Gedson konusunu görüşecek
Galatasaray'ın devre arasında yeniden kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes konusunda flaş bir gelişme yaşandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fiorentina'dan öğrencisi daha sonra rekor bedelle Milan'a transfer ettirdiği sportif direktör Rui Costa, Benfica'da başkanlığına seçildi. 
Gedson Fernandes'in Cim Bom'a kiralanması konusunda büyük kolaylık sağlayan Rui Costa'nın başkanlık koltuğuna oturması, en çok da Sarı- Kırmızılılar'ın yüzünü güldürdü. Terim, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'un bonservisiyle birlikte Galatasaray'a kazandırmak adına Rui Costa ile bizzat görüşecek.

Benfica'dan ayrılmak isteyen Gedson Fernandes, sezon başından beri istediği süreleri alamadı. Genç yıldız, yeni sözleşme imzalama teklifine de yanaşmıyor. Öte yandan Portekizli futbolcuGalatasaraylı oyuncularla ve taraftarla sosyal medyada iletişimini kesmezken Sarı- Kırmızılılar'ın yaptığı paylaşımların birçoğunu beğenerek destek veriyor. Galatasaray'a yakın kaynaklar ise Ocak'ta Gedson Fernandes transferinin gerçekleşmesine çok yüksek ihtimal gözüyle bakıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı