Fatih Terim gözünü yine Galatasaray’a dikti

Galatasaray’dan gönderilen Fatih Terim, on aydır işsiz. Herhangi bir teklif almayan Fatih Terim gözünü yine Galatasaray’a dikti.

SPOR 17.10.2022, 07:50
1
Fatih Terim gözünü yine Galatasaray’a dikti
Ocak ortasında Galatasaray’dan gönderilen Fatih Terim, on aydır işsiz. Herhangi bir teklif almayan Fatih Terim gözünü yine Galatasaray’a dikti.
Süper Lig’de Okan Buruk ile geride kalan 10. hafta itibariyle sadece iki mağlubiyet alan Galatasaray’da Buruk eleştirilmeye başlandı. Özellikle sosyal medyada Fatih Terim’e yakın hesaplar, Okan Buruk’u eleştiri yağmuruna tutuyor.
Fatih Terim’e yakın gazeteciler de son dönemde Galatasaray’da tarihi başarısızlığa imza atan hocanın tekrar dönmesi gerektiği yorumlarını yapıyor.
Kayserispor mağlubiyeti sonrası sosyal medyada ‘Terim göreve’ paylaşımı yapan bu isimler, ‘Çare Fatih Terim’ diyerek Okan Buruk’un gönderilmesi gerektiğini söyledi.
Gökmen Özcan ise, “Fatih Terim'in yakın çevresinden bir isimle konuştum. Terim, 1 dönem daha Galatasaray'da görev yapmayı çok istiyor” paylaşımında bulundu.
Terim’e yakın isimlere taraftar tepki göstererek Fatih Terim’in artık Galatasaray’da hoca olarak görev almaması gerektiğini aktarıyor. Taraftarlar, yabancı bir hoca istediklerini belirtiyor.
Bir başka iddiaya göre de yönetim, şimdiden bir yabancı hoca arayışına girdi. Galatasaray’da yönetim, geçen sezon başarısız olan ve camiayı da bölen Fatih Terim ile çalışmak istemiyor. Terim, her dönem kulüp başkanlarıyla kavga ettiği için taraftarın önemli bir kısmı tarafından da istenmeyen adam ilan edildi.
Terim ile kesin olarak çalışmak istemeyen yönetimin Okan Buruk ile yolları ayırarak Nuno Espirito Santo'yu göreve getirme hedefinin olduğu ifade edilmişti.
Galatasaray’da transfere 30 milyon Eurodan fazla para harcayan Fatih Terim, Morutan, Cicaldau gibi varlık gösteremeyen isimlerden kadro kurmuştu. Terim’in kurduğu takım, ligde küme düşme tehlikesi atlatmış ve tarihin en kötü sezonuna imza atmıştı.
Kötü sonuçlar alındığı dönemde taraftar Terim’in istifasını istemişti. Burak Elmas yönetimi de başarısız ismi göndermişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı