Fatih Terim'den Fenerbahçeli genç yıldıza kanca

Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, son dönemde birlikte hareket etme kararı alırken gündeme bomba gibi bir transfer haberi düştü.

SPOR 11.10.2021, 09:45
2
Fatih Terim'den Fenerbahçeli genç yıldıza kanca
Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu sarı-kırmızılı ekibin kadrosuna dahil etmek istiyor.
Genç futbolcunun menajeri Rob Janssen ilk tur görüşmelerde Ferdi'nin Fenerbahçe'de devam etmesine sıcak bakmadıklarını söyledi. Milli aranın ardından ikinci tur görüşmeleri planlanırken Fenerbahçe yönetimi ise, ortak noktada buluşup Ferdi'nin sözleşmesini ocak ayından önce uzatmayı hedefliyor.
Ayrıca yıldızı parlayan Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri ise Ocak ayında ayrılık için bastırması ihtimali Galatasaray'ı harekete geçirdi ve sarı-kırmızılı takımda  Fatih Terim patronluğundaki teknik ekibin Fenerbahçeli Ferdi'yi de konuşmaya başladığı belirtildi. Galatasaray'da farklı alternatifler düşünülürken ilerleyen günlerde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği öngörülüyor.
Öte yandan Championship ve Fransa olmak üzere birkaç takım Ferdi Kadıoğlu ile ciddi şekilde ilgilenmeye başladı. FIFA kurallarına göre şu dönemde yapılacak herhangi bir teklif sorun çıkarabileceği için Ferdi'nin tüm taliplere temkinli yaklaştığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı