Fatih Terim'den futbolcularına uyarı: Bu oyunla hedefe ulaşamayız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularına "Bu oyunla hedeflere varmamız çok zor. Bir an önce toparlanmalı ve çok daha iyi olmalıyız" dedi.

SPOR 19.10.2021, 10:15
Fatih Terim'den futbolcularına uyarı: Bu oyunla hedefe ulaşamayız
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tek golle kazanılan Konyaspor maçının ardından katıldığı basın toplantısında oyuncularını uyardı.
Terim "İyi oynarken yenilebiliyoruz. Bazen de kötü oynarken kazanmalıyız" derken, dünkü idmanda ise öğrencilerine uyarılarda bulundu. Galibiyet nedeniyle oyuncularını tebrik eden tecrübeli çalıştırıcı, "Kazanmamız gereken bir maçı hasarsız atlattığımız için mutluyum. Ama özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun için aynı şeyleri söyleyemem. Benim takımım öndeyken gereken oyunu da, gerideyken gereken oyunu da iyi ve doğru şekilde oynamalı. Bu oyunla büyük hedeflere varmamız çok zor. Bir an önce toparlanmalı, çok daha iyi olmalı ve bu iyi oyunu maçın geneline yaymalıyız" dedi.

Galatasaray teknik patronu Fatih Terim'in ayrıca, bu hafta içinde Galatasaray Başkanı Burak Elmas'la bir araya gelerek, ara transfer gündemini masaya yatıracağı öğrenildi. Başarılı teknik adam, hem gözden çıkardığı oyuncuların ayrılığı hem de takviyesini istediği mevkilerin güncellenmesi doğrultusunda Elmas'a bir liste daha sunacak. Terim, özellikle orta alana mutlaka takviye yapılmasını istiyor. Galatasaray'da bir yandan gençlik operasyonu devam ederken, diğer taraftan kadroya 1-2 tecrübeli oyuncu takviyesi yapılacağı da gelen haberler arasında.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı