Fatih Terim'den maç sonrası çok sert tepki!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-2 biten Sivasspor karşılaşmasının ardından basına konuştu. Terim, VAR hakemi Ali Palabıyık ve orta hakem Ali Şansalan'ı ser ifadelerle eleştirdi.

SPOR 07.03.2021, 22:05
5
Fatih Terim'den maç sonrası çok sert tepki!
Fatih Terim'in maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:
Yarım pozisyon vermeden 2 gol yedik. Goller de pozisyon değil. Martin'inki de iş değil zaten. Bu sahaya rağmen iyi oynadık ama bu saha bizim başımızı daha çok ağrıtacak. Televizyondan yeşil gözüküyor ama öyle değil. Muhteşem bir 45 dakika oynadık sahaya rağmen... Oyunu domine eden bir Galatasaray vardı. İlk yarı yapamadık ama ikinci yarı iyi bıraktığımız ilk yarıya devam ettik. 2-2'yi bulduk, 3.'yü kaçırdık. 
İyi oynamak, iyi mücadele etmek bazen yeterli olmuyor. Hem iyi mücadele hem iyi futbol vardı ama 3 puan yoktu. Halil, Henry, Falcao ve Kerem'in vurdukları girmedi. Bazen olmuyor. 
59. dakikada Onyekuru'ya yapılan pozisyon... Ali Palabıyık top oynamış olsa bu pozisyona başka türlü tepki verir. Bu pozisyona siz içeriden kırmızı kart demezseniz olmaz. 10 saniye önce de başka biri Gedson'un ayağına basıyor. 35 dakika 10 kişi oynayacaktı rakip... Ali Palabıyık top falan oynamadığı için bilmiyor. Bizi zaten ikna edemezler. Onlar kendilerini ikna etmek için sebep buluyorlar.
Her hafta bize bir şeyler yapılıyor. Her hafta! Başka yerde oynama ihtimalimiz yok. Burada, Ali Sami Yen'de oynayacağız. Olimpiyat zemin olarak en güzeli... Başakşehir de bozuk. Karagümrük de orada oynuyor. Yoksa biz müracaatımızı yaptık. Bizim zaten seyirci avantajımız yok. Dolayısıyla bu sahada oynayacağız. Artık seker mi, bize mi seker, rakibe mi seker göreceğiz...

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı