Fatih Terim'den maç sonu transfer ve UEFA Avrupa Ligi açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında PSV Eindhoven'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

SPOR 29.07.2021, 00:05
11
Fatih Terim'den maç sonu transfer ve UEFA Avrupa Ligi açıklaması!
Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven'a elenen  Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
İşte Fatih Terim'in açıklamaları;
Tabii ki sonuç olarak kazanmak isteriz, hatta mümkünse farklı kazanmak isteriz ama bazen de gerçekleri kabul etmek gerekir. Bizden iyi takımlar, hem ilk maçta hem burada. Maçın ilk 30-35 dakikasından çok memnunum. Yüksek tempoluyduk, baskı denedik.

Bir şeyde daha başarılı olduk, onu da çalışarak bertaraf etmemiz lazım. Hiç pozisyon vermeden gol yedik

Biz çok gol pozisyonu bulduk mu? Hayır. Baskılı bir oyun oynadık. Sonra da maalesef bir taçtan gol yedik. Demek ki konsantrasyon eksikliğimiz var. 10 kişi kalınca daha rahat oynadık, gol bulduk ama turla ilgili fazla şansımız yoktu

UEFA da değişik olacak. Yarın öğlene kadar listeyi vermek zorundayız. Yeni oyuncular hazır. Patrick van Aanholt, EURO2020'den sonra idman yapmadığını söyledi. Hazır edebildiğimiz kadar oyuncularımız hazır edeceğiz ve oynatacağız

Zaman içinde Diagne için kararımızı da söyleyeceğiz. O da bizimle beraber, oyuncumuz şu anda. Herkesten faydalanmaya çalışıyoruz. 7 Eylül'e kadar daha çok zaman var, ayrılıklar ve birleşmeler olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı