Fatih Terim'den Marsilya zaferi sonrası dikkat çeken sözler!

Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından "Hakem maça damga vurdu" diyerek dikkat çeken açıklamada bulundu.

SPOR 26.11.2021, 08:35
23
Fatih Terim'den Marsilya zaferi sonrası dikkat çeken sözler!
UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Terim, "Hakem maça damga vurdu" dedi.
"Avrupa'nın en iyi takımlarından birini yendik. Çok önemli bir kadrosu olan, bu sene ilk defa 4 gol yiyen, teknik direktörüyle, takımıyla, müthiş bir yıl yaşayan önemli bir takımı yendiğimiz için çok mutluyum." diye konuşan Terim, "Çok daha farklı bir şey olabilirdi. 3-0'dan sonra hemen penaltı, 4-1'den sonra hemen gol olmasına rağmen goller kaçırdık. Baştan sonra kadar tam bir Avrupa takımı gibi oynadık." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, hakemin maça damga vurduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Şu anda gruptan çıkmayı garantiledik" diye açıklamalarına devam eden Terim, "Hiç olmazsa şubatı garantiledik. Bu işin keyfini sürmesi lazım Galatasaraylıların. Bize yakışan yer orası. Defansıyla, oyun anlayışıyla, geçiş hücumlarıyla, rakibe baskıyla ki kolay değil, saha içinde her şeyi yapan bir takım vardı. Hakkını da Allah'a şükür aldık." dedi.
"İki takımın da oyununa damga vuran bir hakem vardı. İletişimi mükemmel olan, az düdük çalıp, çok iş yapan bir hakem grubu vardı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı