Fatih Terim'in geri dönüş planı

Galatsaray'da teknik direktör olarak geçirdiği 4. dönemi yeni sona eren Fatih Terim'in bu kez yeni bir görevle Galatasaray'a geri döneceği iddiaları kulisleri karıştırdı.

SPOR 01.02.2022, 11:15
23
Fatih Terim'in geri dönüş planı
4. kez teknik direktörlük koltuğuna oturduğu Galatasaray'dan geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim için ortaya atılan bir iddia gündemi karıştırdı.
Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan takımda , taraftarın ve camianın beklentisi karşılayamayan Başkan Burak Elmas'a karşı yoğun bir tepki var.
İstifa etmesi veya erken seçime gitmesi yönünde yoğun bir baskıyla karşı karşıya kalan Burak Elmas ve yönetiminin bu kararı alması durumunda eski yol arkadaşarının karşısına çıma ihtimali söz konusu.

Galatasaray taraftarı ve camianın güçlü isimleri tarafından kulübün başkanlığına aday olması konusunda yoğun bir talep olan Fatih Terim'in bu doğrultuda çalışmalara başladığı konuşuluyor. Arkasındaki desteğin aday olması durumunda seçimi kazanmak için yeterli olduğunu düşünen Terim , ekibine eski yöneticilerden birlikte çalıştığı ve çok güvendiği isimleri dahil ederek olası erken seçim için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı