F.Bahçe, dün akşam bir ilke imza attı!

F.Bahçe dün akşam Alanyaspor'a 2-1 yenildi. Sarı-lacivertli takım Akdeniz ekibine yenilerek bir ilke de imza atmış oldu.

SPOR 25.10.2021, 12:50
20
F.Bahçe, dün akşam bir ilke imza attı!
Süper Lig’in 10. haftasında F.Bahçe, evinde Aytemiz Alanyaspor’u ağırladı. Maçın çok büyük bir bölümünü oyun anlamında elinde tutan sarı-lacivertliler, Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu.
Akdeniz ekibinin neredeyse ilk şutunun gol olduğu maçta skoru 1-1’e getiren F.Bahçe, 90+3’te kornerden Efkan’ın golüne engel olamadı. Bu skorla birlikte her iki takım açısından da dikkat çeken istatistikler ortaya çıktı.

Alanyaspor ceza sahasında 18 kez topla buluşan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de ilk yarılardaki en yüksek sayısına ulaştı.
Süper Lig kariyerindeki ilk golü Alanyaspor'a atan Serdar Dursun, bu sezon ligde kafa golü kaydeden ilk Fenerbahçe oyuncusu oldu.
Alanyaspor, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'yi ilk kez deplasmanda mağlup etti.
Alanyaspor, Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde hiçbir rakibini Fenerbahçe'den daha fazla mağlup etmedi (5).
Alanyaspor'un başında görev yaptığı yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Bülent Korkmaz (5G 2B), teknik direktörlük kariyerinin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı.
F.Bahçe, Vitor Pereira yönetiminde ilk kez üst üste iki Süper Lig maçı kaybetti ve ilk iç saha mağlubiyetini aldı.
Süper Lig'deki son iki maçında 6 puan kaybeden F.Bahçe (2M), bu sezonun ilk sekiz haftasında 5 puan bırakmıştı (6G 1B 1M). (Opta)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı