FBI'ın en çok arananlar listesindeydi: Meksika'da yakalandı

FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alan ve başına 1 milyon dolar ödül koyulan cinayet zanlısı Jose Rodolfo Villarreal-Hernandez'in Meksika'da yakalandığı bildirildi.

DÜNYA 09.01.2023, 19:05
3
FBI'ın en çok arananlar listesindeydi: Meksika'da yakalandı
FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alan ve bir cinayet planına karıştığı iddiasıyla aranan Jose Rodolfo Villarreal-Hernandez'in Meksika'da yakalandığı bildirildi.
Meksikalı savcıların bildirdiğine göre, Villarreal-Hernandez, Mexico City'de tutuklandı. 
Univision Dallas-Forth Worth, Villarreal-Hernandez'in Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) ve Meksika'daki diğer kolluk kuvvetlerinin de dahil olduğu bir operasyonla gözaltına alındığını duyurdu.
"El Gato" olarak da bilinen Villarreal-Hernandez,  ABD federal makamlarına göre Mayıs 2013'te 43 yaşındaki Teksaslı bir adamın öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla aranıyordu.
FBI'a göre, Villarreal-Hernandez'in Meksika'daki Beltran Leyva uyuşturucu izleme çetesinde liderlik pozisyonunda olduğu iddia ediliyor. FBI, Villarreal-Hernandez'in yakalanmasını sağlayacak bilgi için başına 1 milyon dolar ödül teklif ediyordu.
NBC 5 DFW'ye göre Villarreal-Hernandez, eşiyle alışveriş yaparken vurularak öldürülen avukat Juan Jesus Guerrero Chapa'nın öldürülmesine imza attığından şüphelenilmesinin ardından Fort Worth'ta federal suçlamalarla itham edildi.  
FBI, Villarreal-Hernandez'in kurbanı öldürmek istemesine "kişisel bir kinin yol açtığını" savundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı