Fenerbahçe kulübesinde futbolcu kalmaması taraftarları çıldırttı

Sarı-Lacivertliler'de peş peşe gelen kadro dışı kararları, sakatlıkların da eklenmesiyle büyük bir krize yol açtı.

SPOR 21.08.2021, 23:15
5
Fenerbahçe kulübesinde futbolcu kalmaması taraftarları çıldırttı
 Helsinki maçında oyuna giren gençler Muhammed ve Arda göz doldurdu ama bu bir mecburiyetti. İkinci yarında kulübede sadece genç kaleciler Berke Özer ve Osman Ertuğrul kaldı. 10 futbolcuyu kadro dışı bırakan Pereira, dikkatleri ister istemez üstüne çekti.
Pelkas, Valencia, Mert Hakan, Serdar Dursun, İrfan Can, Novak'ın sakatlıkları  Fenerbahçe'de deprem etkisi yaptı. Vitor Pereira, antrenmanda fazla yüklendiği gerekçesiyle eleştirilerin hedefi haline geldi. Portekizli hoca, ilk döneminde de yine bu konuyla itham edilmişti. Caner, Dirar, Caulker, Perotti, Zanka, Thiam, Sinan, Lemos, Murat, Oğuz Kağan'ın peş peşe kadro dışı bırakılması, Helsinki maçında sonu hazırladı.

Fenerbahçe'de Helsinki maçında adeta hamle yapacak oyuncu kalmadı. Muhammed ve Arda'nın mecburiyetten oyuna sokulduğuna yönelik yorumlar yapıldı. Kulübede Pereira'nın elinde sadece iki futbolcu kaldı, ikisi de kaleciydi. Berke Özer ve Osman Ertuğrul Çetin. Bu sebeple yönetim ve Pereira'ya da eleştiriler yapıldı. Sinan, Thiam, Caulker ve Caner'in kadro dışı olması halen tartışılan bir konu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı