Fenerbahçe teknik direktör kararını verdi! Görüşmeler başlıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'la yollar ayrıldıktan sonra yeni sezon için hoca kararını verdi. Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu, Joachim Löw konusunda hemfikir oldu.

SPOR 04.04.2021, 21:45
22
Fenerbahçe teknik direktör kararını verdi! Görüşmeler başlıyor
Fenerbahçe yeni sezon için hoca kararını verdi. Başkan Ali Koç ve teknik sorumlu Emre Belözoğlu takımın başına yeni sezonda Joachim Löw'ü getirmek konusunda hemfikir oldu. Belözoğlu'nun yardımcılığına, uzun yıllar  Almanya'da çalışmış Erdinç Sözer'in getirilmesi de bu iddiaları güçlendiriyor.
Uzun süredir takımda Alman ekolünü uygulamaya sokmak isteyen Başkan Ali Koç, Mesut Özil'in transferi sonrası bir de Sözer'i teknik ekibin içine sokarak, bu anlamda ikinci adımını attı. Almanya'da Bruno Labbadia'nın yardımcılığını yapan Sözer'in, gelecek sezon da yardımcılık görevini üstlenmesi beklenirken, teknik direktörlük koltuğuna da bir Alman'ın geçmesi planlanıyor. İşte bu doğrultuda en iyi ismi getirmek isteyen Koç ve Belözoğlu'nun aklındaki ilk hoca, elbette Alman Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw.
Panzerler'le büyük başarılar yakalayan ve EURO 2020 sonrasında görevinden ayrılma kararı alan Löw'ün, yeniden Sarı-Lacivertli renklerle buluşması için gerekli hamlelerin yakın zamanda yapılması bekleniyor.
1998-99 sezonunda Kanarya'nın başında olan 61 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye'de ayrıca Adanaspor'u çalıştırdı. Artık kulüp takımı çalıştırmaya sıcak bakan Löw'ü, Avrupa'dan da başka kulüplerin istediği konuşulurken, Fenerbahçe yönetiminin ise onu yeniden kulübe kazandırmak adına tüm imkanları kullanacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı