Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında tartışma!

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında sosyal medyada tartışma çıktı.

SPOR 03.07.2022, 12:20
1
Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında tartışma!
Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 3 Temmuz 2011 yılında yaşanan şike davası olaylarının 11. yıldönümünde sosyal medyada tartışma çıktı. İki takımın resmi sosyal medya hesapları birbirine göndermede bulundu.
Fenerbahçe ilk olarak "Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz!" paylaşımında bulunarak videolu gönderi paylaştı. Paylaşılan videoda Ali Koç dahil olmak üzere eski futbolcu Volkan Demirel ve taraftarların susarak durduğu görüntüler yer aldı.
Fenerbahçe'nin 3 Temmuz ile ilgili paylaşımına Trabzonspor'dan cevap gecikmedi.
UEFA resmi internet sitesini kaynak gösteren Trabzonspor, Fenerbahçe'ye şike imasında bulundu. Fenerbahçe ise aynı paylaşıma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sarı-lacivertli kulübe Ali Koç adına gönderdiği mektubu paylaşarak cevap verdi.
Sabah saatlerinde ise Trabzonspor taraftarlarına film önerisinde bulunurken filmden spoiler vererek "Hırsızlar filmin sonunda kaçmayı başarıyor fakat bu hırsız oldukları gerçeğini değiştirmiyor." ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı