Fenerbahçe'de kritik Caner Erkin zirvesi!

Fenerbahçe, bugün Caner Erkin için bir araya gelecek. Zirvenin ardından Caner Erkin'in takımla beraber çalışmalara geri dönmesi bekleniyor.

SPOR 10.03.2021, 12:30
14
Fenerbahçe'de kritik Caner Erkin zirvesi!
Fenerbahçe’de Caner Erkin, Göztepe maçında oyundan çıkarken kulübeye doğru sinirli bir şekilde el kol hareketleri yapmıştı. Yaptığı bu hareketten ötürü Caner Erkin, teknik ekip tarafından kadro dışı kaldı.
Geçen hafta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile bir araya gelen Caner Erkin, yaptığı hatayı kabul etmiş ve daha sonrası hocası Erol Bulut'tan özür dilemişti. Ancak başarılı oyuncuyla ilgili kararın verileceği toplantı bugün gerçekleştirilecek.

Samandıra’daki zirvede bu kez teknik direktör Erol Bulut da yer alacak. Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle aşılan krizde bugün kararın çıkması bekleniyor. Caner Erkin’in, bugünkü görüşmede hocasından doğrudan özür dileyeceği ve bundan sonra çok daha dikkatli davranacağının sözünü vereceği öğrenildi. Bulut’un da bu özrü kabul ederek öğrencisini yeniden takıma döndürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Caner’in bugün idmanda da olması bekleniyor.

Tecrübeli futbolcunun durumuyla ilgili olarak bu zirvenin ardından kulübün, affedildiğine dair resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Caner’in Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alması muhtemel ancak ilk 11’de olup olmayacağı hafta boyunca yapılacak idmanların ardından netlik kazanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı