Fenerbahçe'den ayrılan Ozan Tufan'dan Ali Koç için olay sözler

Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz ekibi Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SPOR 09.07.2022, 16:05
5
Fenerbahçe'den ayrılan Ozan Tufan'dan Ali Koç için olay sözler
Fenerbahçe'den ayrılarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, yarın oynanacak Fenerbahçe-Hull City hazırlık karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.
Sarı-lacivertli takımda son dönemde kadro dışı kalmasıyla ilgili konuşan 27 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a kırgın olduğunu belirterek "Tabii ki kırgınlıklarım var. Çünkü hak edilmemiş bir şey var... Benim yaşamadığım bir sorun yaşamışım gibi lanse edildi. O yüzden bir kırgınlık var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarına karşı herhangi bir kırgınlık yaşamadığını vurgulayan Ozan Tufan, Ali Koç'un kendisine veda telefonu etmediğini açıklayarak "Ben Fenerbahçe taraftarı sayesinde Ozan Tufan oldum. Onlar bana kırgın olabilir ama ben değilim. Benim kırgınlığım başkana ve kulübedir. Bir veda telefonu edebilirlerdi. Ama yapmadılar." dedi.

Fenerbahçe'de yaşadıklarını anlatmak için Acun Ilıcalı'dan izin alacağını kaydeden Ozan Tufan şunları söyledi:
" Konya maçında Mesut Özil'in hocayla yaşadığı bir diyalog vardı. Normal bir diyalogdu, orada kapanmalıydı konu. Başkana kadar gitti. O sırada Mesut Özil'in yanında olunca ben de kadro dışı kaldım

Son yaşanılan olaydan çoğu kişi haberdar bile değil. Bunları konuşmak için daha sonra Acun ağabeyden müsaade alacağım. Şu an Hull City'ye odaklanmış durumdayım. Burada en iyi şekilde kendimi göstereceğim. Kısa bir süre de olsa Premier League'de oynadım ve şimdi Hull City’i oraya çıkarabilmek için çok çalışacağız"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı