Fenerbahçe'den bilet devri için yeni açıklama

Rennes maçı öncesi kombine bilet devrini yasaklayan Fenerbahçe, taraftarlardan gelen tepki üzerine açıklama yayımladı.

SPOR 27.10.2022, 08:10
3
Fenerbahçe'den bilet devri için yeni açıklama
UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Fransız ekibi Rennes ile kritik bir maça çıkaçcak olan Fenerbahçe, maç öncesi flaş bir karara imza atmıştı. Sarı-lacivertliler, sezon başında kombine alan ve online olarak bilet kişilerin, biletlerini devretmesini yasaklamıştı. 

Taraftarların büyük tepkisini çeken bu karar sonrası Fenerbahçe yönetimi bir açıklama yayımlandı. Bilet transferi yapmanın yasaklanmasının gerekçelerine değinilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kulübümüz, Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5.hafta mücadelesinde karşılaşacağı Rennes maçıyla başlamak üzere Kombine Kart sahibi olan ve online olarak satışı yapılmış tüm bilet alımlarına, başka bir Passolig karta transfer yapmanın mümkün olmayacağı kararını vermiştir. Sezon başında ciddi sayıda kombine satışı yapan Kulübümüzün, maçlarımızda satışa çıkarabildiği bilet adedi ne yazık ki talebi karşılayamamaktadır. Fenerbahçe aidiyeti ile imkanlarını zorlayan taraftarlarımızın mağduriyet ve şikayetleri dikkate alınarak, bu durumu ticarete çeviren fırsatçıların engellenmesi ve illegal bilet transferinin önüne geçilmesi amacıyla bu karar alınmıştır.

Kulübümüz, sezon başından bugüne taraftarlarımızın artarak uğradığı mağduriyeti önlemek ve iyi niyetli taraftarlarımızın haksızlığa uğramasının önüne geçmek adına attığı bu adımda kararlıdır. Gelinen noktada süreç gözlemlenerek mağduriyetlerin tamamen önüne geçilmesi adına gereken adımlar da atılacaktır."

Fenerbahçeli birçok taraftar, kombine alanların karaborsadan kombine devrettiğini ve bu nedenle maça gidemediklerini çeşitli platformlarda dile getirmişti. Sezon başında kombine alamayan Fenerbahçe taraftarı bu nedenle maça gidemedikleri için sosyal medyada isyan etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı