Fenerbahçe'den kiralık transfer! 1 yıllık anlaşma

Transfer haberleri... Fenerbahçe'de art arda imzaları atmaya başladı. Sarı-Lacivertliler şimdi de Henrique'yi 1 yıllığına kiraladı.

SPOR 30.07.2022, 09:50
3
Fenerbahçe'den kiralık transfer! 1 yıllık anlaşma
Fenerbahçe transferlerine devam ediyor... Fenerbahçe, Luan Peres'in ardından Gustavo Henrique'yi de resmen kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-Lacivertli ekip, Brezilyalı stoperi 1 yıllığına kiralandı.  Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada "Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique’yi 1 yıllığına kiraladı" denildi. 
29 yaşındaki oyuncu transferiyle ilgili kulüp televizyonuna konuşurken, "Brezilya'da, Fenerbahçe çok tanınan bir kulüp. Küçüklüğümden beri burada olmayı hayal ettim. Bugün de hayalim gerçekleşti. Çok çalışacağım. Umarım bütün beklentileri karşılayacağım ve Fenerbahçe taraftarını mutlu edeceğim" dedi. 
Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki Gustavo Henrique transferiyle ilgili olarak, "Brezilya ekolü devam ediyor. Gustavo Henrique, hocamız Jesus'un eski öğrencisi. Hocamız bize bir stoper listesi vermişti ve Gustavo Henrique bu listede vardı. Şu anda hazır bir oyuncu. Ayrıca çok istekli bir şekilde geldi. Eski hocasıyla kavuşuyor" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı