Fenerbahçeliler hayran kaldı: Zenit maçının yıldızı Bora Aydınlık kim?

Zenit ile oynanan hazırlık maçında attığı golle Fenerbahçe'ye beraberliği getiren 18 yaşındaki Bora Aydınlık, Fenerbahçe taraftarları için merak konusu oldu.

SPOR 23.03.2023, 22:50
2
Fenerbahçeliler hayran kaldı: Zenit maçının yıldızı Bora Aydınlık kim?
Fenerbahçe'de bu akşam Zenit ile yapılan hazırlık maçında gösterdiği performans ile gündeme gelen Bora Aydınlık, merak konusu olmaya başlandı. Taraftarlar, attığı müthiş golle dikkat çeken genç yıldız adayının kim olduğunu öğrenmek için arama motorlarına akın etti.
Bora Aydınlık kimdir?
Fenerbahçe'nin altyapısında futbol oynayan Bora Aydınlık, Zenit ile oynanan hazırlık maçında ilk kez A takım forması giydi. Forvet ve Sol Kanat pozisyonlarda oynayan 2005 doğumlu oyuncu Amerika'nın Miami Beach kentinde dünyaya geldi.
Bora Aydınlık kaç yaşında?
Fenerbahçe'nin genç oyuncu Bora Aydınlık, 9 Mayıs 2005 yılında Miami Beach'te dünyaya geldi. 18 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe U19 forması giyiyor.
ABD'den teklif geldi
Fenerbahçe U19 Takımı’nda forma giyen Bora Aydınlık'a ABD'den davet geldi. Transfermarkt’ın ABD edisyonuna röportaj veren Bora, “Miami’de doğdum ama hiç orada yaşamadım. Milli takım konusunda henüz kararımı vermedim" ifadelerini de kullanmıştı.
''Rüyanın gerçek olması''
Fenerbahçe altyapısında oynamaktan keyif aldığını dile getiren Aydınlık, “Bu formayı giymek, rüyanın gerçek olması demek. Slavia maçında ilk kez A takım kadrosuna alınınca çok duygulandım. Hocamız İsmail Kartal beni yakından takip ediyor. Mesut Özil ise bir ikon” ifadelerini kullandı.
Türkiye U19 forması giydi
Fenerbahçe altyapısında gösterdiği performansla Genç Milli Takımı'nın dikkatini çeken Bora Aydınlık, daha önce Türkiye U16 ve U17 daveti almasına rağmen forma giyme şansı bulamamıştı. 17 yaşındaki oyuncu geçtiğmiz sene ise Türkiye U19 ile 2 karşılaşmada forma giydi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı