Fenerbahçe'ye tecrübeli yıldızdan kötü haber: Zorlu maçta oynamayacak

Fenerbahçe Beko'nun bu sezon kadrosuna kattığı 34 yaşındaki eski oyuncusu Nemanja Bjelica'dan sakatlık durumuyla ilgili kötü haber geldi.

SPOR 25.10.2022, 15:55
4
Fenerbahçe'ye tecrübeli yıldızdan kötü haber: Zorlu maçta oynamayacak
Sakatlığı nedeniyle henüz Fenerbahçe'deki ikinci döneminde süre bulamayan 34 yaşındaki Sırp yıldız Nemanja Bjelica’nın kısa süre içerisinde sahalara geri dönmesi bekleniyordu. Son gelişmelere göre Fenerbahçeli taraftarlar, yıldız oyuncuyu izlemek için bir süre daha beklemek durumunda kalacaklar.
Oyuncunun sağlık durumuna dair yapılan son resmi açıklamaya göre Bjelica, baldırındaki sakatlığın nüksetmesi nedeniyle en az  3 hafta daha sahalardan uzak kalacak. Yıldız uzun böylece bu hafta THY Euroleague'deki zorlu Anadolu Efes mücadelesinde de takımdaki yerini alamayacak.
Konuya dair Fenerbahçe kulübünden yapılan resmi açıklama ise şu şekilde:
Ülkesinin milli takımıyla Avrupa Şampiyonası’na hazırlandığı dönemde baldır sakatlığı geçiren ve devam eden süreçte sakatlığının nüksetmesi sonucunda milli takım kadrosundan çıkarılan oyuncumuz Nemanja Bjelica, tedavi süreci sonrasında bir süre önce idmanlara başlamış, ancak aynı bölgede ağrı hissetmesi sonrası yapılan tetkikler neticesinde yeniden rehabilitasyon programına alınmıştır.
Sporcumuzun durumu 3-4 hafta sonra tekrar değerlendirilecektir. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı