Ferdi Kadıoğlu'na flaş teklif geldi

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile iyi başlayan Ferdi Kadıoğlu için dünya devi çılgın bir teklifle sarı lacivertlilerin kapısını çalacak.

SPOR 03.11.2022, 08:10
1
Ferdi Kadıoğlu'na flaş teklif geldi
Avrupa'ya futbolcu satışları ile adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe'de, yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu dünya devlerinin radarına girdi. Eğer Kadıoğlu transferi gerçekleşirse Fenerbahçe’nin kasası para dolacak.
Avrupa takımlarına oyuncu satışları ile sık sık gündeme gelen Fenerbahçe, Kim Min-Jae ve Eljif Elmas gibi potansiyelli oyuncuları yüksek bonservis bedelleri ile göndererek kasasını doldurmuştu. Avrupa gözlemcilerinin ise dikkatle takip ettiği Fenerbahçe'de sıradaki hedef genç yetenek Ferdi Kadıoğlu. Daha önce birçok Avrupa ve Süper Lig maçına gözlemci gönderen Napoli, yarın akşam oynanacak olan Dinamo Kiev maçında yakından takip edeceği düşünülüyor. Ferdi Kadıoğlu'nun da satışı halinde sıçrama yapmak isteyen potansiyelli oyuncular için Fenerbahçe tercih edilir bir basamak olabilir.

Ali Koç'un başkanlık döneminin ilk transferlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, o sezondan itibaren oyuncu kadrosu ve teknik direktörün sürekli değişmesine rağmen kaos dolu ortamda gelişmiş ve ilk 11'in değişmez oyuncularından biri olmuştu. Sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan genç yıldızın hedefi ise Avrupa'da forma giyebilmek. Makul bir teklif gelmesi durumunda ise Fenerbahçe'nin satışa sıcak bakacağı düşünülüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı