Son Dakika

Fernandes'ten Beşiktaş itirafı! F.Bahçe maçında yaşananları unutamıyor

Beşiktaş Haberleri... İran ekibi Sepahan'a transfer olan Manuel Fernandes, eski takımı Beşiktaş hakkında itiraflarda bulundu.

SPOR 29.07.2022, 16:00
4
Fernandes'ten Beşiktaş itirafı! F.Bahçe maçında yaşananları unutamıyor
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, yıllar sonra Beşiktaş ile ilgili ilginç itiraflarda bulundu.
Yeni takımı İran ekibi Sepahan ile Kocaeli Edis Spor Kompleksi'nde yeni sezona hazırlanan Fernandes, “Bir haftadır buradayım. Kulübümüz geçen seneyi üçüncü bitirmiş, büyük bir kulüp. Tabii ki bu seneki hedefimiz şampiyon olup kupayı kazanmak” ifadelerini kullandı.
Eski takımı Beşiktaş hakkında da konuşan Portekizli yıldız, “Ben de Beşiktaşlı taraftarlarla aynı duygudayım. Benim ikinci evim burası. Tabii o duygular ve İstanbul bambaşka. Benfica’da yaşadıklarımın aynılarını Beşiktaş’ta yaşadım. Beşiktaş benim kalbim gibi, hayatım gibi. İkinci hayatım” görüşlerini dile getirdi. 

Beşiktaş'ta unutamadığı en önemli anı da anlatan Fernandes, İnönü Stadyumu'nda oynanan son derbiyi işaret ederek, “Ligde 3-2 yendiğimiz Fenerbahçe maçını hiç unutamıyorum. Son dakikada Olcay Şahan’ın golüyle kazanmıştık. Bir de Türkiye Kupası’nı kazandığımız maçı hiç unutmuyorum. Beşiktaş marşlarını hatırlıyorum ama sesim iyi değil.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı