FETÖ'yle fotoğraflanan Özhaseki: Sanki FETÖ AK Parti ile güçlendi

FETÖ ile geçmişte boy boy fotoğraflar veren AK Partili Mehmet Özhaseki yine çok konuşulacak FETÖ açıklamasında bulundu. Özhaseki, “Bazen sanki FETÖ, AK Parti ile güçlenmiş gibi anlatıyorlar.” dedi.

GÜNDEM 22.09.2022, 10:00
2
FETÖ'yle fotoğraflanan Özhaseki: Sanki FETÖ AK Parti ile güçlendi
Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin İskenderun ilçe binasına giderek partililer ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Özhaseki, kimseyi kayırmadan hizmet etmek için yola çıktıklarını savundu. 
Milletin yıllardır üzerinden oyun oynandığını söyleyen Mehmet Özhaseki, “FETÖ belası 50 yıldır var emin olun. Yeni çıkmış bir hadise değil.” dedi. Özhaseki “Bazen sanki PKK da FETÖ de AK Parti ile doğmuş, bizim zamanımızda güçlenmiş gibi anlatıyorlar. Milleti kandırmaya devam ediyorlar.” diye konuştu.
AK Partili Mehmet Özhaseki, şöyle devam etti:
İşlerimiz de iyiye gidiyor. İnşallah bundan sonra da iyiye gitmeye devam edecek. Çok da güzel işler yapılıyor. Ufak tefek sorunlarımız var mı var. Biliyor muyuz bunları? Çok iyi biliyoruz. Bunları kim çözecek? Emin olun bunu çözecek liderlik hem bizde var, liderimiz zaten başımızda, ekip de bilgi de birikim de var. Bu sorunları çözecek inşallah yine bizleriz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.”
2023 seçimlerinin önemine değinen Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:
“FETÖ belası 50 yıldır var emin olun. Yeni çıkmış bir hadise değil. Bazen sanki PKK da FETÖ de AK Parti ile doğmuş, bizim zamanımızda güçlenmiş gibi anlatıyorlar. Milleti kandırmaya devam ediyorlar. Öyle değil. Yine yurt dışı tahrikli yine onların desteğiyle 50 yıldır süren bir bela silsilesi var ama çok şükür bütün bunların hakkından da bizler geldik.
“Önümüzdeki günlerde de bir seçim var. Bu seçim sıradan bir Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Recep Tayyip Erdoğan seçimi de değildir. Bu seçim bütün dünyadaki emin olun mazlumların seçimidir. Ölüm döşeğinde Cumhurbaşkanımıza 'Boşnakları sana teslim ediyorum. Ona lütfen kız kardeşin gibi bak.' diyen Aliya İzzetbegoviç'in seçimidir. Filistin'in seçimidir. Emin olun bu seçim Akdeniz'deki Mavi Vatan kavgasının seçimidir. Şuşa'daki Azeri kardeşlerimizin seçimidir. Karadeniz'deki bizim mücadelemizin bir seçimidir. Yıllardır vermiş olduğumuz bu iktidar mücadelesindeki kazanımlarımızın kaybedilmemesi seçimidir. Allah kötülere fırsat vermesin. Yapmak çok zor ama yıkmak o kadar kolay ki. O yüzden bu seçimler için hepimizin seferber olması lazım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı