Finansal olarak büyük sorunlar yaşayan Juventus, Allegri'yi kovamıyor

Serie A'da sezona oldukça kötü başlayan Juventus'ta beklenen teknik direktör değişikliğinin yaşanmama nedeni kulübün içinde bulunduğu mali problemler.

SPOR 25.09.2022, 18:45
2
Finansal olarak büyük sorunlar yaşayan Juventus, Allegri'yi kovamıyor
Serie A'da sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve yedi hafta sonunda lider Napoli'nin yedi puan gerisinde sekizinci sırada yer alan Juventus, oldukça sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ne beklenenden çok daha erken veda eden Juventus, mali açıdan tarihinin en kötü sezonunu geride bırakmasıyla dikkat çekiyor.
Agnelli ailesinin sahibi olduğu kulüp, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; son dönemde 254,3 milyon euro zarar etti ve asırlık tarihinin en sıkıntılı finansal tablosu ile karşı karşıya. 2017-2018 sezonundan bu yana her sezon ekonomik olarak zarar eden İtalyan devi içinde bulunduğu zorlu durumdan ötürü teknik direktör Massimiliano Allegri ile yolları ayıramıyor. 
Allegri ile yolların ayrılması ardında deneyimli teknik direktöre 36 milyon euro ödemesi gerekecek olan Juventus, zaten ekonomik açıdan zorlu bir dönemden geçerken, yeni bir devasa gideri göze alamıyor. Juventus'taki ikinci dönemine büyük umutlarla başlayan deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon dördüncülükle hayal kırıklığı yaşamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı