Son Dakika

Fındık fiyatında geri sayım! Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık hasadı için geri sayım başladı. 2022 fındık taban fiyatı şimdiden araştırılıyor. 2022 fındık fiyatları üreticiler için büyük önem arz ediyor... Peki, fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

EKONOMİ 29.07.2022, 17:05
2
Fındık fiyatında geri sayım! Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?
Ağustos ve eylül aylarında toplanan fındıkta yeni hasat dönemine günler kalırken 2022 fındık fiyatları için meraklı bekleyiş sürüyor. Binbir türlü zahmetle fındık eken üreticiler fındığın bu sene satış ve kilogram fiyatlarının ne kadar olabileceğini araştırıyor. Peki, 2022 fındık fiyatları açıklandı mı? Fındık taban fiyatı ne kadar? Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Fındık fiyatı kaç TL olacak?
2022 fındık fiyatları için geri sayım başladı. Maliyetleri artan üretici fındığın taban alım fiyatı için iyi rakamlar bekliyor. Fındık fiyatları gündemden düşmezken gözler hükümet tarafından gelecek fındık taban fiyatı açıklamasına çevrildi. Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak diye merak ediyorsanız aşağıdaki bilgileri okumaya devam edebilirsiniz…
Fındık fiyatı için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Üreticiler maliyetlerinin yükselmesini gerekçe göstererek fındığın kilogram fiyatı için en az 60 TL seviyesini savunuyor. Gübre fiyatlarının arttığı ortamda fındık taban fiyatının düşük seviyelerde kalması üreticiyi daha da zor duruma bırakacağı ifade ediliyor.
2022 fındık fiyatları açıklandı mı diye merak eden üretici için beklenen haber geldi. Fındık fiyatları henüz açıklanmadı fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 fındık taban fiyatı için 30 Temmuz Cumartesi (yarın) Ordu’ya yapacağı ziyarette açıklama yapması bekleniyor. 
Muhalefet ise fındık taban fiyatı için en 65-70 TL seviyelerine dikkat çekiyor. Fındık fiyatlarının bu rakamların altında kalması halinde üreticiyi daha zor günlerin beklediğine dikkat çekiliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı