Fırat Aydınus alkışlarla uğurlandı! Yeni mesleği belli oldu

Yaklaşık 20 sene Süper Lig'de futbol hakemliği yapan Fırat Aydınus, emekli oldu. Tecrübeli isime TFF tarafından plaket takdim edildi. Fırat Aydınus'un yeni sezonda futbol yorumcusu olacağı öğrenildi.

SPOR 25.07.2022, 15:25
14
Fırat Aydınus alkışlarla uğurlandı! Yeni mesleği belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mehmet Büyükekşi, MHK Başkanı Sabri Çelik ile birlikte MHK Yaz Semineri açılış töreninde açıklamalar yaptı.
Yeni sezonda uygulanacak kurallar hakkında bilgilendirme yapan Büyükekşi, hakemliği bırakan Fırat Aydınus'a jest yaparak sahneye davet etti. 
Tecrübeli hakemi alkışlatan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig hakemlerinin imzasının yer aldığı bir forma ve plaket takdim etti.
Fırat Aydınus, geçtiğimiz hafta Radyo Gol ile anlaşarak futbol yorumcusu olarak yeni bir heyecana başlayacağını açıklamıştı.
Öte yandan MHK Başkanı Sabri Çelik, yeni dönemle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: "Süper Lig atamalarını hibrit sistemle yapacağız. Bu sezon tarihi uygulamalara tanıklık edeceğiz. Ayrı bir VAR kadrosu kuracağız. Gerekli olduğunda diğer ülkelerden VAR hakemi devreye girecek. Sezon boyunca uygulayacağımız VAR çizgisi, UEFA'nın uyguladığıyla aynı olacaktır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı