Flaş detayı açıkladı: Mustafa Şentop ile Süleyman Soylu ne konuştu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'den 10 bin dolar aldığını söylediği ve AKP'li olduğu belirtilen siyasetçi hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

GÜNDEM 17.06.2021, 11:00
9
Flaş detayı açıkladı: Mustafa Şentop ile Süleyman Soylu ne konuştu?
Gazeteci Sevilay Yılman, Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un dün yaptığı görüşmenin detaylarına ulaştığını söyledi.
Sedat Peker'in iddiaları üzerinden AKP'deki rahatsızlığa değinen Yılman, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un Süleyman Soylu'nun gündeme getirdiği 10 bin dolar alan siyasetçinin peşine düştüğünü belirtti.
Yılman, şunları söyledi:
"İş büyüyünce, olay bambaşka bir noktaya gelince, Mustafa Şentop'un ısrarlarıyla Süleyman Soylu açıklamak zorunda kaldı.
Şöyle duydum ben. 1,5 saatlik görüşme bu, epeyce uzun bir görüşme yapılmış.
Şentop'un rahatsızlıkları çok net. Sadece Şentop'un da değil, AKP camiasında Sedat Peker'in konuşmalarıyla ortaya atılan iddialar büyük rahatsızlık yarattı.
Medyayla ilgili de korkunç şeyler var. Bizim içimizde de rahatsızlık yaratıyor.
Süleyman Soylu'nun o ismi verdiğini öğrendim. Elindeki belgeyi vermiş sanırım. Yazılı bir cevap da verdiğini öğrendim. Konuşulmuş, sohbet edilmiş, istişare yapılmış ama yazılı olarak da bunu kayıtlara düşsün diye herhalde Sayın Soylu vermiş. Yazılı bir şeye ek olarak belgeyi de vermiş olabilir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı