Flaş transfer gelişmesi! Fenerbahçe'den Başakşehir'e...

Yeni sezon için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

SPOR 30.05.2021, 21:30
6
Flaş transfer gelişmesi! Fenerbahçe'den Başakşehir'e...
Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirerek dikkatleri üzerine çeken Roma kadroda büyük revizyona gitmeye hazırlanırken, birçok futbolcusuyla yollarını ayırmayı planlıyor.
Serie A ekibinin yollarını ayırmayı planladığı isimlerden olan Davide Santon'a birçok kulüp talip olurken Fenerbahçe'nin de tecrübeli futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.
30 yaşındaki sağ bek için nabız yoklayan sarı-lacivertlilerin yanı sıra başka Türk takımlarının da Santon'la ilgilendiği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde yine İtalyan basınında çıkan haberde, Davide Santon ile Medipol Başakşehir'in de ilgilendiği yazılmış ve turuncu-lacivertli kulübün 30 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği kaydedilmişti.
2022 yılına kadar Roma ile sözleşmesi bulunan Santon'u Mourinho'nun da kadroda düşünmediği ve transferine onay verdiği ifade edildi.
Geçtiğimiz sezon Roma'da 12 maçta süre alan Davide Santon, gol ya da asist katkısı yapamadı.

İtalyan ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Jose Mourinho'nun takımdaki birçok isimle yollarını ayıracağı belirtildi.
Trabzonspor'a transfer olan Bruno Peres'in yanı sıra Mirante ve Juan Jesus ile de yollarını ayıran Roma'da ayrılıkların devamı da gelecek.
Serie A ekibi bu 3 futbolcunun yanı sıra; Javier Pastore, Federico Fazio, Carles Perez, Gonzalo Villar, Diawara, Florenzi, Robin Olsen, Justin Kluivert, Steven N'Zonzi, Ante Coric, Antonucci gibi isimlere de veda edecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı