Futbol hayatı sona mı erdi? Mesut Özil yine kadro dışı!

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir'in yolunu tutan Mesut Özil, 6. hafta mücadelesinde oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesi kadro dışı bırakıldı.

SPOR 12.09.2022, 16:40
Futbol hayatı sona mı erdi? Mesut Özil yine kadro dışı!
Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'dan 2020-2021 sezonunun devre arasında 3.5 yıllığına kadrosuna kattığı Mesut Özil'in transferi hem Türkiye'de hem de dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Büyük beklentilerle kadroya katılan ancak beklentilerin oldukça altına kalan ve İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan Özil, Jorge Jesus döneminde de karar değişmeyince ayrılık kararı almıştı.

Hal böyleyken Fenerbahçe'den flaş bir şekilde ayrılarak Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir'in yolunu tutan 34 yaşındaki oyuncu, yeni takımıyla Süper Lig'in 3. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Kayserispor mücadelesinde ilk kez forma şansı bulurken, müsabakaya yedek başlamış ve karşılaşmanın 80. dakikasında Berkay Özcan'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

Başakşehir'in evinde Kayserispor ile oynadığı karşılaşmayla 154 gün sonra sahaya çıkan Özil, Süper Lig'de 6. haftaya gelinse de Başakşehir formasıyla yalnızca 10 dakika sahada kalabildi.

Fenerbahçe'ye transferinde olduğu gibi Başakşehir'e transferi de turuncu-lacivertli taraftarları heyecanlandırırken yaşanan bu durum büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. Öte yandan yıldız isim için oldukça dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Ertan Süzgün'ün haberine göre Mesut Özil, Medipol Başakşehir'in Süper Lig'in 6. haftasında karşılaşacağı kritik Beşiktaş maçında kadro dışı bırakıldı. Yaşanan bu durum taraftarların tepkisine neden olurken, bazı taraftarlar Mesut Özil için "Futbol hayatı bitti" yorumlarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı