Galalatasaray Başkanı Elmas'tan TFF Genel Kurulu'nda veryansın

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma ile dikkat çekti.

SPOR 28.07.2021, 14:30
20
Galalatasaray Başkanı Elmas'tan TFF Genel Kurulu'nda veryansın
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF Genel Kurulu'nda söz istedi ve kürsüde konuşma yaptı.
TFF ile çözülmesi gereken konulara vurgu yapan Elmas, "TFF ile çok verimli bir toplantı yapıldı ama yetmez. Bizim kişisel olarak bir beklentimiz yok ama biriken sorunlar var, bunların acilen çözülmesi gerekir" dedi.
Bütün kulüplerin TFF'den şikayetçi oludğunu ifade eden Elmas, "Bugün aramızda olan kulüplerden adaletten yana şikayeti olmayan yok. Hatta federasyonda olan bazı arkadaşlarımız da aynı şekilde" diye konuştu.

Türki futbolunda bir kaos yaşandığını kaydeden Elmas, "Türk futbolunda ciddi bir kaos yaşanmakta. Bunu yabancı sınırı ya da pandemiye indirgeyemeyiz. Gördüğüm sorun şu; Problemler kişisel ilişkilere zimmetlenmiş. Süregelen çözülememiş birçok kronik problem var" ifadelerini kullandı.

Bütün kulüplerin hakkının savunulması gerektiğini belirten Elmas, "TFF kurumlarından memnun olan bir tane kulüp görmedim. TFF'nin hızlı şekilde çözmesi için gerekirse baskı, gerekirse yardım etmek zorundayız. Biz tüm kulüplerin hakkını savunmaya hazır" açıklamasında bulundu.

Yayıncı kuruluşlarla kulüpler arasında sorunlar olduğunun da altını çizen Elmas, "Yayıncı kuruluş ile çözülemeyen sorunlar varsa, bize söylesinler ve biz de yardım edelim. Tüm kulüplerimizin hakkını kendi hakkımız olarak görüyoruz. Dolayısıyla tüm kulüplerimizin de bu anlayışla devam etmesini istiyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı