Galatasaray Başkanı Elmas keskin konuştu: İki oyuncuya kapıyı gösterdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, iki futbolcuya kendilerine takım bulmaları gerektiğini söyleyerek kapıyı gösterdi.

SPOR 02.08.2021, 13:50
12
Galatasaray Başkanı Elmas keskin konuştu: İki oyuncuya kapıyı gösterdi
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Merkez Hakem Kurulu Semineri sonrasında sarı-kırmızılı takımın iç ve dış transferdeki son durumunu basın mensuplarına değerlendridi.
Net ve keskin ifadeler kullanan Elmas, Morutan için görüşme yapmadıklarını belirtirken, takımın en yüksek maaş alan oyuncuları Falcao ve Feghouli ile görüşerek kendilerinin takım bulmalarını gerektiği ifade etti.
İşte Burak Elmas’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"Birçok oyuncuyla ilgili menajer bazlı pazarlama aktiviteleri yapılıyor. Morutan için hiçbir resmi görüşme olmadı. Hatta şunu söyleyebilirim, olmayacak. Tüm futbolcular ve menajerleriyle kendim görüşüyorum. Hiçbir aracı kullanmıyoruz. Halil Dervişoğlu için kulübünün gelecek sezonki kadro planlamasını bekliyoruz.
Falcao ve Feghouli ile konuştum ve görüştüm. Güzel hizmetleri oldu ancak bu ücretleri ödememizin mümkün olmadığını ve kulüp bulmaları gerektiğini ifade ettim. Bu yönetimin kararıdır. Fatih Hoca’nın teknik kararları olabilir. Ona göre hareket ederiz.
Kulüpler ile aracı kullanmadan görüşüyorum. Halil Dervişoğlu için görüştüm. Kulübü bir karar vermedi henüz. Karar verince tekrar görüşeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı