Galatasaray, Kadıköy'e lider olarak gidiyor

Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Galatasaray, pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı dev derbiye lider gidiyor.

SPOR 04.01.2023, 22:35
3
Galatasaray, Kadıköy'e lider olarak gidiyor
Süper Lig'in 17. haftasında  Galatasaray sahasında küme düşme hattının nefesini ensesinde hisseden MKE Ankaragücü ile kozlarını paylaştı.
Ligde bundan önceki üst üste beş maçından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar seriyi Ankaragücü karşısında da sürdürdü.
Taylan Antalyalı'dan Galatasaray'a enfes gol
Mücadelede gol perdesini MKE Ankaragücü atarken sahnede bonservisi Galatasaray'da bulunan Taylan Antalyalı vardı.
Galatasaray'dan Ankaragücü'ne kiralanan bir diğer oyuncu Emre Kılınç'ın asistinde harika bir röveşata golüne imza atan Taylan Antalyalı başkent ekibini 1-0 öne geçirdi.Galatasaray ilk yarıda işi bitirdi
1-0 geriye düşen Galatasaray bu gole hızlı reaksiyon verirken üst üste bulduğu gollerle skoru lehine çevirdi.
16. dakikada Milot Rashica'nın ortasına kafayı vuran Barış Alper Yılmaz takımını 1-1'lik eşitliğe taşırken 30. dakikada bu kez Bafetimbi Gomis sahnedeydi. Mertens'ten aldığı pasta topu iyi saklayan Gomis ceza sahası içinden vuruşunda golü buldu ve skoru 2-1'e getirdi.
İlk yarısı 2-1 biten maçın ikinci yarısında skor tabelası bir daha değişmedi ve Galatasaray geriye düştüğü maçta ilk yarıda bulduğu gollerle kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Bu sonucun ardından haftayı 36 puanla zirvede kapatan Galatasaray, pazar günü Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağı dev derbiye lider gitmeyi başardı. Ligde üst üste ikinci yenilgisini alan Ankaragücü 16 puanda kaldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı